Over

Hybride zwemvijver

Kiezen voor een zwembad of zwemvijver van Dhaenens Pools&Gardens is kiezen voor zwemmen in natuurlijk water, water van drinkwaterkwaliteit. Een familiaal bedrijf van de 2e generatie met meer dan 25 jaar ervaring op de teller. We werken steeds met kwalitatief hoogwaardige materialen, aangevuld met zeer degelijke technieken en vooral met oog voor esthetiek . Een waterpartij die perfect ingepast is in jullie privé omgeving. En vooral een persoonlijk aanpak met een visie. We zijn origineel ontstaan uit de wereld van tuinarchitectuur en de aanleg van natuurlijke zwemvijvers. De steeds grotere vraag naar hybride zwemvijvers, biopools en bio zwembaden, heeft dit ons toe aangezet om daar een mooi en compleet aanbod te kunnen geven in de vorm van een Totaalconcept. We vinden het zeer belangrijk dat we een neutraal en onafhankelijk advies kunnen geven, om de eenvoudige reden dat we niet verbonden zijn aan een dealernetwerk. Heldere en eerlijke advies bij elk materiaal, gebruikte technieken ,... de pro en de con's, zodat jullie een juiste keuze kunnen maken.

Luxe Zwembadbouwer


Deskundig Ontwerp

Wij creëren op maat gemaakte zwembaden die perfect passen bij uw ruimte en wensen.


Hoogwaardige Materialen

Wij gebruiken enkel hoogstaande materialen en technieken, om duurzame en energiezuinige zwembaden te bouwen, die lang meegaan.


Volledige Service

Wij bieden van aanleg tot onderhoud en renovatie, een naservice om jouw zwembad in topconditie te houden.

Aanbevelingen

Klantenervaringen DHAENENS POOLS & GARDENS


Wij zijn ontzettend blij met het prachtige zwembad dat DHAENENS POOLS & GARDENS voor ons heeft gebouwd. Het vakmanschap en de aandacht voor detail hebben echt indruk op ons gemaakt. Wij raden dit bedrijf ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare aannemer voor zwembaden.

Familie Janssens


Onze tuin is echt een stukje paradijs geworden sinds DHAENENS POOLS & GARDENS hier een zwembad heeft geïnstalleerd. Het hele proces verliep soepel en professioneel, en het eindresultaat is boven verwachting. Zeker een topbedrijf!

Peter en Eva


Ik ben zeer tevreden met het werk dat DHAENENS POOLS & GARDENS heeft geleverd. Het team was vriendelijk en deskundig, en de kwaliteit van het geleverde werk is uitstekend. Ik zou hen zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die een zwembad wil laten bouwen.

Annelies De Boeck

Erkende Aannemer Zwembaden

Wij als aannemer voor zwembaden zijn trots op onze branchegerelateerde evaluaties, certificeringen en garanties. Deze markers van kwaliteit en betrouwbaarheid geven onze klanten het vertrouwen dat ze verdienen bij het realiseren van hun droomzwembad.


Vakkundigheid Evaluatie

Ons bedrijf is erkend voor zijn vakmanschap en expertise in het bouwen en onderhouden van zwembaden, waardoor we de perfecte partner zijn voor uw project.


Veiligheids Certificering

Wij garanderen de naleving van alle veiligheidsnormen en voorschriften bij de bouw van zwembaden, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.


Garantie op Duurzaamheid

Ons bedrijf biedt een garantie op de duurzaamheid en kwaliteit van materialen die worden gebruikt bij de bouw van uw zwembad, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten.

Vacatures


Welkom bij DHAENENS POOLS & GARDENS, een gevestigde waarde en familiaal bedrijf van de 2e generatie, met meer dan 25 jaar vakmanschap op de teller. Ontdek onze vacatures en join the POOLS & GARDENS family.

Dhaenens