Zwembaden

Zwembaden van DHAENENS POOLS & GARDENS geven de perfecte meerwaarde in jouw tuin en zijn tijdens de zomerperiode een garantie voor verfrissend zwemplezier.

Monoblock zwembaden


We zijn trots op onze custom-made monoblock zwembaden in PPc of HDPE. Snelle installatie, goede prijs-kwaliteitsverhouding, duurzaam en Duitse topkwaliteit.

Monoblock zwembad
Beton zwembaden

Beton zwembaden


We zijn gespecialiseerd in het creeren van betonnen zwembaden met liner of tegels. Geen grenzen qua  afmetingen en afwerking,een betonnen zwembad wordt
volledig aangepast aan jouw wensen.

Inox zwembaden


Inox zwembaden stralen een ongeevenaarde luxe uit die een extra dimensie geeft aan jouw woning. De unieke waterkleur is door geen enkel ander materiaal te evenaren. Inox zwembaden gaan levenslang mee, zijn zeer hygienisch door het poriƫn vrije oppervlak.

Inox zwembaden

De belangrijkste kenmerken voor onze bio zwembaden en natuur zwembaden zijn het zachte water, geen algen en/of biofilm, eenvoud van bediening naar onderhoud toe, uitgerust met de laatste nieuwe technieken met onder andere AI sturing, zodat onze baden slimme en vooral energiezuinige zwembaden zijn.


De zwembaden kunnen in beton uitgevoerd worden met een liner (wij gebruiken geen PVC liners, omwille van de daarin aanwezige weekmakers en UV stabilisatoren, maar een TPO liner). Of we werken de betonkuip af met tegels, met kunststof (HDPE, PPC) of inox.


Onze zwembaden hebben een natuurlijke,  neutrale geur en zijn perfect gezond voor iedereen. Ook baby's en zwangere vrouwen hoeven niet langer te vrezen voor irritaties en allergische reacties.

Liner

Bij de keuze van onze produkten staat mens en milieu altijd centraal. Al onze waterdichtingsproducenten kunnen terugblikken op deccenialang bewezen duurzaamheid.Naast duurzaamheid hechten we veel belang aan ecologie en arbeidsgezondheid. Onze liners in TPO zijn altijd vrij van weekmakers, chlorides(PVC) en biocides die een ontegensprekelijke impact hebben op de gezondheid van mens en milieu. Terwijl bij liner in PPC tijdens het thermisch lassen dioxines vrijkomen en na verloop van tijd (10jaar) hun weekmakers en andere bestandelen langzaam in het zwemwater afgeven, is dit volledig afwezig bij TPO liners. Vandaar onze rotsvaste keuze voor dit type liners in TPO.

  • Excellente mechanische weerstand
  • Zeer hoge duurzaamheid
  • Ecologisch en recycleerbaar
  • Thermisch lasbaar zonder uitstoot van schadelijke dampen
  • Kleurvast
  • Vrij van weekmakers,chlorides en biociden

Waterbehandeling

De filterinstallatie bestaat uit een hoogwaardige, energiezuinige circulatiepomp van Duitse makelij. Het filter kan via multi-cylcoon, patroonfilter of met gepatenteerd glassubstraat bestaan naargelang de gebruikte reinigingstechniek. Alles wordt netjes op door ons geplaatste en op maat gezaagde wanden afgemonteerd. Alle flexibels die gebruikt worden van en naar het bad (onder paden,terrassen), zijn van het beste wat op de markt te krijgen is. Meerdere terugslagkleppen, berekende hydrolica passend voor het zwembad wordt op maat berekend en afgemonteerd, alsook een eigen ontwikkelde stuurkast met mogelijkheden in AI.

Door onze jarenlange ervaring zijn onze technieken verder verfijnd en behoren deze tot de nieuwste generatie van zwembadtechnieken en waterbehandeling. Inox zwembaden worden, door hun specifieke eigenschappen voorzien van een celmembraan electrolyse die ook in een inox zwembad kan zorgen voor drinkwaterkwaliteit. Bovendien kan een bestaand zwembad een volledige of gedeeltelijke renovatie / make-over krijgen en kunnen we dit upgraden naar een biozwembad behoort tot de mogelijkheden, alsook vernieuwen van liner, zwembadwarmtepomp, rolluik,... .


 En last but not least, naservice leveren om ervoor te zorgen dat jullie investering lang en zonder zorgen, efficient kan blijven werken.

unsplash