Zwemvijver


Puur natuur


Biofilm


Beperkt verwarmbaar


Creatieve vormgeving


Ecologisch

Hybride zwemvijver


Geen biofilm


Algenvrij


Verwarmbaar


Drinkbaar water


Weinig onderhoud

Zwemvijvers

Ontdek de schoonheid van zwemvijvers voor een unieke pure zwem ervaring in je eigen tuin en laat je betoveren door de fauna en flora rond jullie zwemvijver. Bij DHAENENS POOLS & GARDENS creëren we prachtige zwemvijvers op maat, die perfect aansluiten bij jullie wensen. 

Waarom kiezen voor een zwemvijver of hybride zwemvijver en geen zwembad? Zwemvijvers en ook hybride zwemvijvers zijn vooral niet gebonden door afmetingen en vormen, passen naadloos in het landschap. Een zwemvijver benadert het dichtst de zwembeleving in de pure natuur zoals je in een bergmeer kan ervaren, al dan niet met een verwarmende sauna. Waar een pur sang zwemvijver een slijmerige biofilm nalaat, best niet verwarmt wordt en meegolft op het ritme van de natuur, merken we een trend dat velen kiezen voor een hybride zwemvijver/bad.


Het Hybride zwemvijver/zwembad is het perfecte huwelijk tussen een volledig vrije vorm, al dan niet met een prachtige watertuin/moeraszone maar zonder de glibberigheid, geen algenafzetting en ander bijkomende volledig natuurlijke processen die eigen zijn aan een pur sang zwemvijver. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we 100 % natuurlijk en drinkbaar water garanderen door een unieke zuiveringstechniek die volautomatisch zonder veel onderhoud jullie een ongeëvenaard zwemplezier geeft.